Subtotaal winkelwagen: € 0,00

Het Bedrijf

AZ Benelux bestaat sinds 1987. Wij leveren zelf smerende plugafsluiters, beklede kleppen (plugafsluiters; kogelkranen; kogelterugslagkleppen en beklede filters) monsternamesystemen; omschakelcombinaties; enz.. Deze producten van AZ Armaturen zijn al meer dan 50 jaar een betrouwbaar merk van afsluiters.

De "founder", René Plouwie, van AZ Benelux B.V. heeft een internationale reputatie opgebouwd als specialist en adviseur voor vele toepassingen in de chemische-, petrochemische industrie en elektriciteitcentrales. Onze know-how vindt u niet alleen terug in de hoge kwaliteit van de AZ medewerkers en producten maar ook in onze afspraken en korte levertijden.

Om onze klanten wereldwijd service te kunnen verlenen hebben wij een snel groeiend netwerk.
Met productie in Duitsland, Brazilië en Zuid-Afrika en service werkplaatsen in o.a. Nederland, Singapore, China, Polen, Italië en Hongarije, kunnen wij onze relaties nog sneller van dienst zijn.

Mocht u nog verdere informatie willen betreffende een van onze producten, neem dan gerust contact met ons op via het volgende telefoonnummer +31 (0) 252-674878.

Ons Team

Anton Broersma

Directeur

Jos van Dam

Sales Manager
E-mail

Mark Broersma

Marc Broersma

Verkoop Nederland

Hans Nobels

Hans Nobels

Verkoop Nederland

Bobby Richters

Bobby Richters

Verkoop Nederland

Armin Griekspoor

Technisch Manager

Sabrina Campisi

Verkoop België