Ook dit jaar was AZ Benelux Special Valves B.V. hoofdsponsor van het gezelligste tennistoernooi van het jaar “het Anonymus 65+28”.
Dit toernooi wordt georganiseerd op het tenniscomplex van Anonymus in Purmerend en de naam is ontstaan uit het feit dat in 1989 de tennisvereniging Anonymus 65 jaar bestond. Dit toernooi begon toen dus onder de benoeming 65+(0). Volgend jaar is de benaming “65+29”, ergo het toernooi bestaat dan 30 jaar!
De deelnemers, elk jaar doen er ca. 400 personen aan mee, komen niet alleen uit de regio Noord-Holland, maar ook van ver daar buiten!
Het toernooi ontleent zijn populariteit aan het feit dat elke partij maximaal één uur duurt! Men weet wanneer men met de wedstrijd moet beginnen èn men weet ook exact hoelang de partij duurt! Dit resulteert erin dat de deelnemers ruim op tijd aanwezig zijn en ook dat men de gelegenheid heeft om andere partijen te bekijken. En hierin schuilt de kracht van het toernooi en brengt dat de gezelligheid met zich mee!
Vandaar het gezelligste toernooi in de regio. Sportiviteit en gezelligheid worden gecombineerd en dat is voor ons reden om bij dit toernooi als hoofdsponsor op te treden!